Electrostimularea musculară

(EMS)

EMS este o tehnologie care a cunoscut cea mai mare dezvoltare la începutul anilor 1970, când a fost folosită inițial în recuperarea musculară a astronauților după întoarcerea din spațiu.

De atunci s-au făcut numeroase studii și experimente și această tehnologie a avansat foarte mult, ajungându-se în zilele noastre la rezultate incredibile.

Electrostimularea este o procedură sigură și simplă prin care microcurenții sunt aplicați pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulându-i și făcându-i să lucreze. Această stimulare creează o cerere uriașa de energie în mușchi.

Benefiiciile tratamentului prin electrostimulare corporală

De fapt, electrostimularea este un fel de fitness extensiv, pentru că experții au evaluat că 20 de minute de electrostimulare echivalează cu 2 ore de gimnastică făra întrerupere. Așa se face că efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar după prima sedință pierzându-se între 1-4 centimetrii (în cazul persoanele cu un surplus mai mare de greutate).

1

Slăbirea

Orice tip de activitate musculară regulată duce la scăderea în greutate
2

Tonifierea

Prin electrostimulare, pielea își recapătă elasticitatea și fermitatea. Prin stimularea riguroasă și intensivă a musculaturii se obține un puternic efect de lifting corporal și tonifiere a pielii, îmbunătățind radical aspectul personal. Astfel acest tip de tratament poate fi efectuat și de persoanele fără surplus de greutate dar la care se manifestă lipsa fermității pielii.
3

Remodelarea

Efectele obținute prin electrostimulare nu se văd nu numai prin scăderea în centimetrii, ci și în remodelarea corpului. Folosind doar dieta, reducerea este mai lentă, dar poate fi și neplacută stabilindu-se în zonele în care nu se dorește: sâni, față, etc.
4

Relaxarea

După o ședință de electrostimulare, corpul se va simți mai lejer, ca după orice efort fizic.
5

Ridicarea sânilor

Acest tratament se poate efectua în timpul unei ședințe de slăbire sau de remodelare obișnuită, electrozii aparatului permițând o distribuție generoasa în diversele părți ale corpului.

Contraindicații

1

Tijă metalică, sarcină și perioada de alăptare, epilepsie, boli de piele, hipertensiune arterială, boli cardiace, tumori
2

Persoanele cu limite extreme de vârste: copiii sub 15 ani și adulții de peste 65 de ani